Για χονδρική πώληση ισχύουν τα εξής:

 

* Στην αρχική σελίδα πάνω δεξιά επιλέγετε "ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ".

* Στην "Εγγραφή" συμπηρώστε όλα σας τα στοιχεία,καθώς και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης.

* Εντός λίγων λεπτών θα σας σταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας την εγγραφή σας.

* Εντός 24 ωρών θα εμφανίζονται οι τιμές χονδρικής, κάθε φορά που κάνετε σύνδεση στην ιστοσελίδα μας στην αρχική σελίδα στο πεδίο "ΣΥΝΔΕΣΗ" πάνω αριστερά.

* Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας ορίζεται στα €100 (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

* Οι τιμές χονδρικής που εμφανίζονται, δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ

Για παραγγελία μέσω site:

Ανοίγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει,επιλέγετε χρώμα,μέγεθος,ποιότητα (εφόσον είναι διαθέσιμα) και το προσθέτετε στο καλάθι σας.

Κάθε φορά που προσθέτετε ένα προϊόν εμφανίζεται η φόρμα παραγγελίας σας,απο όπου μπορείτε να επιλέξετε ποσότητα ή να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν.Για να συνεχίσετε την παραγγελία σας επιλέγετε "Συνέχεια Αγορών",ενώ για να την ολοκληρώσετε επιλέγετε "Ολοκλήρωση" και ακολουθείτε τα βήματα.

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται κατόπιν τηλεφωνήματος προς τον πελάτη.

Εφόσον επιθυμείτε απλά να ξεχωρίσετε κάποια προϊόντα για δική σας διευκόλυνση,ανοίγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει,επιλέγετε χρώμα,μέγεθος,ποιότητα (εφόσον είναι διαθέσιμα) και το προσθέτετε στα "Αγαπημένα".

Κάθε φορά που θα κάνετε "Σύνδεση" με τον προσωπικό σας κωδικό θα μπορείτε να βλέπετε στο πεδίο "Ο Λογαριασμός μου" τα Αγαπημένα σας και τις Παραγγελίες σας.

Σημείωση:Στα "Διαθέσιμα χρώματα" κάθε προϊόντος και όταν το το προϊόν είναι εμπριμέ, έχουμε επιλέξει το χρώμα εκείνο που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της  ίδιας σειράς.

Η εταιρεία gk Fashion accessories by Kontos δραστηριοποιείται από το 1969 στον τομέα της χονδρικής πώλησης σε φουλάρια, εσάρπες, μανδήλια, παρεό, γάντια, καπέλα και πολλά άλλα αξεσουάρ ένδυσης. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που συνεχώς ανανεώνεται. Τα προϊόντα μας είναι εισαγωγής και προέρχονται κυρίως από Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία. Στόχος της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας ποιότητα σε συνδιασμό με χαμηλές τιμές.

GK Fashion
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
gk Fashion Accessories By Kontos
Λεωχαρους 7, Αθήνα 10560
Ε-mail: info@gkfashion.gr
Tel.: 210-3232383
Tel./Fax.: 210-3254866
Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος:
Δευτ.-Παρ. 9.00-17.00
Σαββ. 9.00-15.00
MAILING LIST
Subscribe now to receive our Newsletter
Όνομα
Email
© 2013-2024 www.gkfashion.gr, all rights reserved - Web Design by NetPlanet
Κατασκευή Εshop